Säännöt ja ehdot

Mrs Cheng´s -kampanja

Kampanja-aika 2.10.2023–31.12.2023

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, vähintään 16-vuotta täyttäneet henkilöt, jotka eivät ole työntekijöinä ottaneet osaa kampanjan valmisteluun, eivätkä asu samassa taloudessa kampanjan valmisteluihin osallistuneiden henkilöiden kanssa. Osallistumista varten osallistujan on kirjoitettava, mitä haluaisi valmistaa vokkipannussa sekä täyttää oikeat yhteystiedot.

Palkinto

Palkintona on valurautainen Nabe-vokkipannu Satakelta (arvo n. 94 €). Vokkipannuun kuuluu kaunis puukansi, lämmönkestävä lasikansi ja alusta. Yhteensä 1 voittaja.

Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 2.10.2023–31.12.2023.
Palkinto arvotaan viikon 3 alussa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kilpailun vastuu ja hallinnointi

Kilpailun järjestää GB Foods Suomi Oy.
GB Foods Suomi Oy
Äyritie 12 C 
01510 Vantaa

Voittajat arvotaan kaikkien osallistujien keskuudesta. Voitot ovat henkilökohtaisia. Voittoja ei voi lunastaa rahana tai siirtää kenellekään muulle. Kotitaloutta kohden voi olla vain yksi voittaja.

Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Jos voittajaa ei tavoiteta 7 päivän kuluessa, GB Foods Suomi Oy:llä on oikeus nimittää uusi voittaja.

Kilpailun järjestäjä pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa vahingoista, menetyksistä tai kustannuksista, joiden väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon käyttämisestä.

Tietojen tallentaminen

GB Foods Suomi Oy käyttää osallistujien antamia yhteys- ja muita henkilötietoja vain arvonnan järjestämiseen liittyviin tarkoituksiin eikä käytä tai luovuta henkilötietoja suoramarkkinointi- tai muita tarkoituksia varten ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.
Tietoja säilytetään vain niin kauan kuin kampanjan toteutus sitä vaatii. Kampanjan päätyttyä rekisterin sisältö poistetaan, paitsi tapauksissa, joissa osallistuja on nimenomaisesti suostunut tähän.

Henkilötietojen tarkastus

Palvelun käyttäjällä on oikeus tarkastaa, mitkä henkilötiedot on kerätty tietotiedostoon tai ettei tietoja ole tallennettu.

Tarkastuspyyntö on esitettävä seuraavasti:

Tarkastuspyyntö lähetetään kilpailun järjestäjän verkkosivustolla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Yhteydenottolomake löytyy osoitteesta: https://mrschengs.fi/ota-yhteytta/

Jos datatiedostoon tallennetuissa tiedoissa on virhe, rekisteröity henkilö voi lähettää korjauspyynnön järjestäjälle yllä mainitun yhteydenottolomakkeen kautta.

Tietosuojaseloste

Tietosuojaselosteemme on nähtävissä osoitteessa: https://mrschengs.fi/tietosuojakaytanto/

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.