4 annosta
45 minuuttia

Aasialaiset lihapullat à la Kaunotar ja Kulkuri

Aasialainen versio Kaunottaren ja Kulkurin kuuluisasta romanttisesta illallisesta! Valmista lihapullat kanan jauhelihasta ja mausta valkosipulilla, soijakastikkeella ja kookoskermalla. Tarjoile nuudelien ja herkullisen hoisin-kastikkeen kera.

Ainesosat

Lihapullat:
500 g kanan jauhelihaa
1 dl kookoskermaa
4 rkl korppujauhoja
1 rkl hienonnettua valkosipulia
2 rkl Mrs Chengin japanilaista soijakastiketta
Puristettua limettiä
Nuudelit:
4 annosta nuudeleita
1 rkl öljyä
200 g wokvihanneksia, suikaloituina ja hienonnettuina
2 rkl seesaminsiemeniä
1 dl Mrs Chengin hoisin-kastiketta (katso linkki ohjeissa)

Valmistus

Lihapullat 

  1. Sekoita kookoskerma, valkosipuli, soijakastike ja korppujauhot. 
  2. Lisää kanan jauheliha ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. 
  3. Paista pieni koepala maun tarkistamiseksi. Jos maku on liian makea, lisää hieman puristettua limettiä. 
  4. Anna taikinan levätä jääkaapissa 30 minuuttia. 
  5. Pyöritä pieniä, tasaisia lihapullia ja paista ne öljyssä. 
  6. Kun on aika tarjoilla, lisää hoisin-kastike (linkki ohjeeseen) ja anna lihapullien glaseerautua kauniiksi.  

 

Nuudelit 

  1. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta ne. 
  2. Kuumenna öljy wokki-/paistinpannulla, kuullota vihanneksia hetken. 
  3. Lisää joukkoon nuudelit, seesaminsiemenet ja soijakastike. 
  4. Tarjoile lihapullat kulhossa herkullisten nuudelien päällä ja ripottele päälle hieman ylimääräisiä seesaminsiemeniä. 

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.