Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme, etsitkö muuta tietoa tai haluatko antaa meille palautetta? Pyydämme ottamaan meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa kuluttajapalveluumme, puh.
+358 800-9-4443. Tavoitat meidät arkisin klo. 09.00 –11.00 välillä.

Asiakaspalautteet

Mikäli asia koskee reklamaatiota pystymme parhaiten tutkimaan asiaa mikäli saamme pakkauksen tiedot, kuten parasta ennen päivämäärän ja mahdolliset muut pakkauksessa olevat koodit.

Kuluttajapalvelu

+358 800-9-4443
Aukioloajat: 9-11 (Kuluttajapuhelin on kesätauolla, auki jälleen 7.8. alkaen)

Postiosoite
GB Foods Suomi Oy
PL 241
01510 Vantaa

Yhteydenottolomake

Yleistä tietoa

Osoite

Tuote

Jos kysymyksesi koskee yhtä tai useampaa tiettyä tuotetta, täytä seuraavat tiedot.
Käsittelemme henkilötietojasi yksinomaan verkkosivustomme asianmukaisen toiminnan varmistamiseksi ja vastataksemme tiedusteluihisi tai palautteeseesi ja/tai siinä määrin kuin olet antanut suostumuksesi sähköisen suoramarkkinointimme vastaanottamiseen. Käsittelemme henkilötietojasi Tietosuojakäytäntömme ja Evästekäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä henkilötietosi vahvistat, että olet huolellisesti lukenut ja ymmärtänyt näiden käytäntöjen sisällön.
*Pakolliset kentät

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!