4 annosta
20 minuuttia

Flatbreadpizza

Herkullinen aasialaistyylinen flatbread pizza soijamajoneesilla.

Ainesosat

4 flatbread pizzapohjaa
2 dl pizzakastiketta
4 dl mozzarellaraastetta
300 g nyhtöpossua/kalkkunaa/kauraa
75 g rucolaa
Soijamajoneesi:
1 kananmuna
2 tl valkoviinietikkaa
0,5 rkl dijon-sinappia
2 dl rypsiöljyä
0,5 dl Mrs Cheng's Japanilaista soijaa

Valmistus

1. Aloita majoneesista. Kaada soija pieneen kattilaan ja keitä, kunnes jäljelle jää kolmasosa. Laita se sitten sivuun jäähtymään.

2. Laita kananmuna, etikka, sinappi ja jäähtynyt soija korkeareunaiseen astiaan. Lisää öljy vähitellen samalla sauvasekoittimella sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Levitä pizzakastike pizzalle, ripottele päälle juustoraastetta ja täytä pizza nyhtöpossulla- kalkkunalla tai kauralla. Paista pizza 250° asteessa 3–5 minuuttia. Viimeistele rucolalla ja soijamajoneesilla.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.