Ihanat kuohkeat bao-leivät, jotka täytetään grillatulla pihvillä ja parsalla, koristellaan kevätsipulilla, teriyaki-kastikkeella ja korianterilla. Taivaallisen hyvää!
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
8 bao-leipää
200 g mureaa naudanlihaa, esim. sisäfileetä
8 parsaa
1 kevätsipuli
1 nippu tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa
Mrs Cheng´s Teriyaki-kastike, katso linkki ohjeessa
Valmistus
Viipaloi kevätsipuli ohuiksi viipaleiksi ja laita se jääveteen.
Grillaa pihvi ja parsat.
Höyrytä bao-leipiä, kunnes ne ovat pehmeitä ja kuohkeita.
Viipaloi pihvi ja halkaise parsat, ja kokoa kauniit baos-leivät teriyaki-kastikkeen (linkki ohjeeseen)ja vihannestenkanssa.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.