Herkullinen ja raikas poke-kulho täynnä tuoreita kasviksia, lime-hunajamarinoitua punakaalia ja sushiriisiä. Kokonaisuuden kruunaa herkullinen seesaminmakuinen kastike.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
4 dl sushiriisiä
2 rkl riisiviinietikkaa
2 rkl sokeria
1 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia
8 kpl retiisiä ohueksi siivutettuna
4 dl punakaalia suikaloituna
2 rkl limen mehua
2 rkl juoksevaa hunajaa
puolikas kurkku
2 kypsää avokadoa
4 rkl sushi-inkivääriä
Kastike:
4 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
1 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia
0,5 tl mietoa seesamiöljyä
2 rkl seesaminsiemeniä
Valmistus
Keitä sushiriisi pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Lämmitä miedolla lämmöllä riisiviinietikka, sokeri ja fondi, kunnes sokeri on liuennut. Lisää seos keitetyn riisin joukkoon ja anna maustetun riisin jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
Leikkaa tuore kurkku ohuiksi viipaleiksi, siivuta retiisit. Halkaise avokadot, poista niistä kivet ja koverra avokadot pois kuorestaan. Viipaloi avokadot mahdollisimman ohuiksi siivuiksi.
Sekoita japanilainen soijakastike, kasvisfondi ja seesamiöljy astiassa herkulliseksi kastikkeeksi.
Kokoa annos laittamalla kulhon pohjalle hieman riisiä, jonka päälle lisää vihannekset ja muut lisukkeet. Lopuksi pirskottele annoksen päälle kastike.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.