4 annosta
20 minuuttia

Kasvis-poke bowl

Herkullinen ja raikas poke-kulho täynnä tuoreita kasviksia, lime-hunajamarinoitua punakaalia ja sushiriisiä. Kokonaisuuden kruunaa herkullinen seesaminmakuinen kastike.

Ainesosat

4 dl sushiriisiä
2 rkl riisiviinietikkaa
2 rkl sokeria
1 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia
8 kpl retiisiä ohueksi siivutettuna
4 dl punakaalia suikaloituna
2 rkl limen mehua
2 rkl juoksevaa hunajaa
puolikas kurkku
2 kypsää avokadoa
4 rkl sushi-inkivääriä
Kastike:
4 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
1 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia
0,5 tl mietoa seesamiöljyä
2 rkl seesaminsiemeniä

Valmistus

  1. Keitä sushiriisi pakkauksen ohjeen mukaisesti.
  2. Lämmitä miedolla lämmöllä riisiviinietikka, sokeri ja fondi, kunnes sokeri on liuennut. Lisää seos keitetyn riisin joukkoon ja anna maustetun riisin jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  3. Marinoi siivutettu punakaali limemehun ja hunajan seoksella, jätä maustumaan 10 minuutiksi.
  4. Leikkaa tuore kurkku ohuiksi viipaleiksi, siivuta retiisit. Halkaise avokadot, poista niistä kivet ja koverra avokadot pois kuorestaan. Viipaloi avokadot mahdollisimman ohuiksi siivuiksi.
  5. Sekoita japanilainen soijakastike, kasvisfondi ja seesamiöljy astiassa herkulliseksi kastikkeeksi.
  6. Kokoa annos laittamalla kulhon pohjalle hieman riisiä, jonka päälle lisää vihannekset ja muut lisukkeet. Lopuksi pirskottele annoksen päälle kastike.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.