4 annosta
45 minuuttia

Marinoitu crispy beef

Marinoitua rapeaa naudanlihaa maukkaassa tahmean makeassa aasialaisessa kastikkeessa. Tarjoile riisin kanssa ja viimeistele ateria kevätsipulilla ja seesaminsiemenillä.

Ainesosat

600 g naudanlihasuikaleita, esim. suikaloitua lehtipihviä
4 rkl perunajauhoa
kevätsipulia tarjoiluun
öljyä paistamiseen/friteeraukseen
Marinadi:
0,5 dl sipulia hienona silppuna
1 rkl valkosipulia hienonnettuna
0,5 rkl tuoretta inkivääriä raasteena
1 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
1 tl Bong Touch of Taste Kanafondia
Kastike:
2 rkl hunajaa
2 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
1 dl vettä
2 tl Bong Touch of Taste Kanafondia
2 tl mietoa etikkaa
1 dl hoisin-kastiketta
2 rkl seesaminsiemeniä

Valmistus

  1. Sekoita marinadin ainesosat keskenään ja marinoi lihaa 15 minuuttia huoneenlämmössä.
  2. Ripottele sekaan perunajauhot ja kääntele, niin että liha on yltä päältä marinadissa. Anna tekeytyä 10 minuuttia.
  3. Laita kaikki kastikkeen ainesosat kattilaan, kiehauta ja ota sen jälkeen liedeltä pois.
  4. Kuumenna öljy leveässä kattilassa n. 160° C:seen. Friteeraa liha rapeaksi vähän kerrallaan pienissä erissä n. 1 minuutin ajan ja nosta sen jälkeen sivuun.
  5. Sekoita friteeratut lihasuikaleet kastikkeen joukkoon. Kiehauta ja mausta soijalla, fondilla ja pippurilla.
  6. Tarjoile liha kulhoissa riisin kera ja viimeistele ripottelemalla päälle kevätsipulia ja seesaminsiemeniä.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.