4 annosta

Matjessilliä ruskistetun soijavoin kanssa

Ainesosat

6 kokonaista matjessillifileetä
400 g pieniä keitettyjä uusia perunoita
4 keitettyä kananmunaa
6 retiisiä
0,5 dl hienonnettua punasipulia
0,5 dl hienonnettua ruohosipulia
1 nippu tuoretta tilliä
50 g voita
2 rkl Mrs Cheng’sin japanilaista soijaa
1 dl kermaviiliä
1 pieni purkki mätiä tai merileväkaviaaria

Valmistus

  1. Pilko perunat ja munat puolikkaiksi.
  2. Leikkaa silli pitkittäin kahtia.
  3. Ruskista voita pienessä kasarissa, kunnes se on kullanruskeaa. Lisää sitten soija ja kiehauta.
  4. Asettele kaikki ainekset tarjoiluvadille ja lusikoi päälle lämmintä soijavoita.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.