Maun nostattajat

Makujen tasapaino on thaimaalaisen ruoan perusta. Makujen tasapaino koostuu esimerkiksi suolaisesta, makeasta, happamasta ja tulisesta mausta.

Ainesosat

Kalakastike
Sokeri
Puristettu limemehu

Valmistus

Laita kattilaan 2 ruokalusikallista kalakastiketta, sokeria ja puristettu limemehu ja anna kiehahtaa. Anna jäähtyä ja pullota seos säilytystä varten. Käytä seosta maun nostattajana thaimaalaisissa aterioissa.

Jos haluat lisää makua wokkiin tai pataan, niin aloita aterian valmistus seuraavasti: Kuullota hienonnettua salottisipulia, valkosipulia ja raastettua inkivääriä muutaman minuutin ajan. Jatka sen jälkeen aterian valmistus tavanomaisen reseptin mukaan.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.