Ihanan jouluinen punainen curry uunissa paahdetuilla juureksilla ja Mrs Cheng’s Red Curry -ateriakastikkeella. Tarjoillaan syviltä lautasilta ja koristellaan kevätsipulilla, chilillä ja appelsiininkuorella.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
150 g porkkanaa
150 g palsternakkaa
200 g ruusukaalia
2 pientä sipulia
1 tlk Mrs Cheng's Red Curry -ateriakastiketta
1 appelsiini
1 punainen omena
1 tl five spice -maustesekoitusta
chiliä
kevätsipulia
3 rkl rypsiöljyä
suolaa ja pippuria
Valmistus
Pese, harjaa ja pilko juurekset. Hienonna sipulit ja pilko ruusukaalit.
Laita kaikki kasvikset uunivuokaan ja sirottele päällä rypsiöljyä, five spice -maustesekoitusta, suolaa ja pippuria. Sekoita öljy ja mausteet tasaisesti juureksiin.
Paahda 200° asteessa 40 minuuttia.
Sammuta uuni, ota vuoka ulos ja lisää Mrs Cheng’s Red Curry -ateriakastike. Laita vuoka takaisin uuniin ja keitä jälkilämmöllä 5-10 minuuttia.
Pilko omena ja viipaloi kevätsipuli ja chili ohuiksi viipaleiksi. Pese ja kuori appelsiini.
Tarjoile syviltä lautasilta ja koristele appelsiininkuorella, kevätsipulilla ja chilillä.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.