4 annosta

Okonomyiaki

Ainesosat

3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoa
2,25 dl täysmaitoa
250 g valkokaalia, suikaloituna
2 kevätsipulia, viipaloituna
2 rkl säilykeinkivääriä
100 g pekonia, kuutioituna
Öljyä paistamiseen
Okonomyiaki-kastike:
2 rkl worcesterkastiketta
3 rkl ketsuppia
3 rkl Mrs Cheng’s japanilainen soijakastike
3 rkl vettä
1 rkl raastettua inkivääriä
2 rkl riisiviinietikkaa
2 rkl sokeria
2 rkl maissitärkkelystä

Valmistus

Vatkaa kananmunat, jauho ja maito tasaiseksi taikinaksi. Sekoita joukkoon valkokaali, kevätsipuli, inkivääri ja pekoni. Kuumenna öljy paistinpannussa, paista puolet taikinasta n. 5 minuuttia keskilämmöllä, käännä ja paista 5 minuuttia lisää. Sen jälkeen toista sama lopulle taikinasta.

Okonomyiaki-kastike

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset kattilassa, anna kiehua samalla sekoittaen. Mausta tarvittaessa suolalla, pippurilla ja soijakastikkeella.

 

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Valitsemalla “hyväksyn evästeet” osoitat hyväksyväsi evästeiden ja vastaavien teknologioiden käytön.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.