4 annosta

Mrs Cheng’s paksoi

Ainesosat

2 paksoita
2-4 rkl Mrs Cheng´s Sichuanöljy, (katso linkki ohjeessa)
1 punainen chili
1 kevätsipuli

Valmistus

  1. Viipaloi chili ja kevätsipuli ohuiksi viipaleiksi ja laita ne jääveteen. 
  2. Höyrytä paksoita muutama minuutti ja aseta se sitten tarjoiluvadille. 
  3. Koristele chilillä, kevätsipulilla ja Sichuanöljyllä (linkki ohjeeseen).

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.