4-6 hlöä (buffet)
Keitä vesi ja soija, lisää joukkoon ruokavehnä ja keitä hiljalleen 10 minuuttia. Valuta vesi pois ja anna jäähtyä. Laita keitetty ruokavehnä kulhoon ja sekoita öljyssä. Levitä rouhe sen jälkeen leivinpaperin päälle uunipellille. Paahda rouhe uunissa 200° asteessa n. 10 minuuttia kunnes ruokavehnästä tulee rapeaa.
Sekoita keskenään kastikkeen ainekset. Sekoita salaatti, mausta kastikkeella ja sirottele päälle hieman suolaa ja pippuria. Tarjoile salaatti kulhoissa ja ripottele päälle paahdettu ruokavehnä tuomaan rapeutta.
GB Foods Suomi Oy
PL 241
01510 Vantaa
Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.