4 annosta

Pad Thai

Ainesosat

300 g riisinuudeleita
200 g kanaa, suikaloituna
2 kpl pientä sipulia, suikaloituna
4 kpl salaattisipulia, suikaloituna
3 rkl öljyä
1 kourallinen ituja
100 g valkokaalia, suikaloituna
2 kpl kananmunia
2 dl maapähkinöitä, cashew tai auringonkukansiemeniä
1 nippu tuoretta korianteria
Katike:
2 rkl kalakastiketta
2 rkl puristettua limemehua
2 rkl sokeria
2 rkl Mrs Cheng's Kiinalainen soijakastike
2 dl vettä
Sambal oelek chilitahnaa maun mukaan
4 kpl valkosipulinkynsiä, ohuina viipaleina

Valmistus

Keitä riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vedet pois ja lisää öljyä sekaan jotta ne eivät tartu toisiinsa.

Sekoita kastikkeen ainekset astiassa.

Kaada kananmunien sisältö erilliseen astiaan ja hajota rakenne haarukalla.

Paista kana tilavassa paistinpannussa. Kun kana on kypsää, lisää sipuli, salaattisipuli ja valkokaali. Paista vielä muutama minuutti. Sekoita joukkoon kastike, idut ja nuudelit. Kun kaikki on lämmintä, lisää kananmunat ja anna kiehahtaa.

Aseta tarjolle lautaselle ja lisää lopuksi annosten pinnalle paloitellut pähkinät ja korianteri.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.