3 annosta
10 minuuttia

Panaeng Curry

Ainesosat

300 g kukkakaalia pieninä paloina
1,5 rkl öljyä
100 g sieniä viipaloituna
1 purkki Mrs Cheng’s Paneang Curry Ateriakastiketta
Keitettyä jasmiiniriisiä

Valmistus

Ruskista kukkakaalia ja sieniä padassa tai kattilassa muutaman minuutin. Sekoita joukkoon ateriakastike ja anna kiehua noin 15 minuuttia kunnes kukkakaali on pehmeää. Tarjoa yhdessä riisin kanssa. Vinkki – lisää riisin pinnalle paahdettuja seesaminsiemeniä.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Valitsemalla “hyväksyn evästeet” osoitat hyväksyväsi evästeiden ja vastaavien teknologioiden käytön.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.