4 annosta

Panko-friteeratut karitsan kyljykset perunalla ja kasviksilla

Ihanat panko-friteeratut ja rapeapintaiset karitsan kyljykset tarjoillaan soijapaahdettujen perunoiden, kevätvihannesten ja taivaallisen korianteri- ja kurpitsansiemenpeston kanssa. Todella ihastuttava kevätruoka!

Ainesosat

800 g lampaanlihaa (kyljyksiä)
1 dl vehnäjauhoja
2 munaa
1 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
2 dl pankojauhoja
Öljyä friteeraukseen
Pesto:
1 nippu tuoretta korianteria
0,75 dl kurpitsansiemeniä
0,5 dl parmesaania hienona raasteena
1 tl hienonnettua valkosipulia
1 tl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
3 rkl rypsiöljyä
Perunat:
800 g perunaa
3 rkl rypsiöljyä
3 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
1 tl ruokosokeria
Tarjoiluun:
Keväisiä kasviksia, esim. porkkanaa, parsaa ja broccolinia

Valmistus

Liha

  1. Putsaa liha ja luut pienellä veitsellä. Leikkaa liha kaksinkertaisiksi kyljyksiksi niin, että jokaisesta lihapalasta työntyy ulos kaksi luuta. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Lisää kaikki peston ainesosat tehosekoittimeen ja pyöräytä rouheaksi kastikkeeksi. Mausta suolalla, soijalla ja pippurilla.
  3. Leivitä liha kaksinkertaisesti, ensin jauhoilla sitten kananmunalla sekoitettuna soijaan ja lopuksi pankojauhoilla. Huolehdi, että luut pysyvät yhä puhtaina.
  4. Friteeraa kyljykset 165-asteisessa öljyssä kullanruskeiksi. Laita liha sen jälkeen vielä 100 °C:een uuniin 5 minuutiksi.

 

Soijapaahdetut perunat

  1. Aseta uuni 200 asteeseen.
  2. Kuori ja pilko perunat ja lisää ne kulhoon. Kaada sekaan öljy, soija ja sokeri. Sekoita kunnolla ja levitä perunat sen jälkeen leivinpaperin päälle uunipellille.
  3. Paahda uunissa 30-40 minuuttia.
  4. Tarjoile liha halkaisemalla kyljykset kahtia.
  5. Tarjoile liha keväisten vihannesten, peston ja soijapaahdettujen perunoiden kera. Servera tillsammans med primörer, pesto och sojarostad potatis.

 

 

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.