3 annosta
20 minuuttia

Punainen curry

Ainesosat

300 g kalkkunafileetä
1 rkl öljyä
1 pieni punainen paprika
1 pieni keltainen paprika
1 purkki Mrs Cheng’s Punainen Curry Ateriakastiketta
Sokeriherneitä suikaloituna
Keitettyä jasmiiniriisiä

Valmistus

Leikkaa kalkkuna paloiksi, kuutioi paprikat. Ruskista kalkkunanpaloja hetki, lisää paprika ja kuullota vielä hetki lisää. Sekoita joukkoon ateriakastike ja anna kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia, kunnes kalkkuna on kypsää. Tarjoa kastike yhdessä riisin kanssa ja ripottele pinnalle suikaloidut sokeriherneet.

Vinkki – koristele annokset thaibasilikalla, jolla saat vielä lisää näyttävyyttä ja makua.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.