Lämmitä maito, kerma ja sahrami kädenlämpöiseksi, 37°C. Riko joukkoon hiiva.
Lisää suola, sokeri, voi ja créme fraiche. Lisää vehnäjauhot vähän kerrallaan. Työstä taikinaa 10 minuuttia taikinavatkaimessa, niin että taikinasta tulee sileää ja notkeaa. Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi liinan alla, n. 45 minuutin ajan.
Sekoita sillä välin täytteen ainekset.
Kauli taikina ison suorakulmion muotoon jauhotetulla pöydällä. Levitä varovasti päälle täytettä ja taittele kasaan (taita yläreuna alaspäin suorakulmion keskelle ja taita alareuna ylöspäin niin, että se peittää koko taikinan).
Leikkaa taikina noin 30 palaksi ja pyörittele hienoiksi pulliksi.
Nosta pullat leivinpaperilla päällystetylle pellille ja anna kohota vielä 45 minuuttia.
Riko kananmuna kulhossa ja sudi pullat kauttaaltaan pullasudilla. Ripottele päälle seesaminsiemeniä.
Laita pullat 225-asteiseen uuniin ja laske lämpö saman tien 175-asteeseen ja paista n. 8 minuuttia, kunnes pullat ovat saaneet hienon kullanruskean värin.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.