Soba-nuudelit paksoin, inkiväärin ja kevätsipulin kanssa
Maukas ja nopea nuudeliruoka! Wokatut soba-nuudelit paksoin, kevätsipulin ja inkiväärin kera, maustettuna soijakastikkeella, riisiviinietikalla ja sokerilla. Tarjoile nuudelit paistetun kananmunan kanssa.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
300 g soba-nuudeleita
1 nippu kevätsipulia
2 rkl inkivääriä, raastettuna
1 rkl riisiviinietikkaa
2 tl sokeria
4 rkl Mrs Cheng's japanilaista soijaa
2 rkl öljyä
1 nippu paksoita
4 kananmunaa, paistettuna
Valmistus
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeiden mukaan ja valuta hyvin.
Kuumenna öljy wokkipannussa tai paistinpannussa.
Paista kevätsipulia, inkivääriä ja paksoita muutaman minuutin ajan.
Lisää nuudelit, riisiviinietikka, sokeri ja soijakastike.
Sekoita kaikki ainekset hyvin ja mausta tarvittaessa lisää sokerilla, viinietikalla tai soijakastikkeella.
Tarjoile yhdessä paistetun kananmunan kanssa.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.