4 annosta

Voileipä aasialaisella paahtopaistilla ja remouladella

Ainesosat

1 kg paahtopaistia, raaka
Suolaa ja mustapippuria myllystä
Marinadi:
0,5 dl Mrs Cheng’s Mushroom soijakastiketta
1 dl balsamiviinietikkaa
2 rkl juoksevaa hunajaa
1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
1 rkl inkivääriä, hienoksi raastettuna
Tarjoiluun:
Remouladekastiketta
Paahdettua sipulia
Punasipulia
Ruisleipää
Voita

Valmistus

  • Mausta paahtopaisti kauttaaltaan suolalla ja mustapippurilla. Laita se uunivuokaan ja paista 125 asteessa noin 60–90 minuuttia.
  • Seuraa sisälämpötilaa ja ota liha uunista, kun se saavuttaa 58 astetta ytimestä. Laita lämmin liha pakastuspussiin.
  • Sekoita marinadin ainekset ja kaada pussiin lihan päälle. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään 1, mielellään 2 vuorokautta ennen kuin leikkaat ohuiksi viipaleiksi ja tarjoilet leipien päällä.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.