Voileipä aasialaisella paahtopaistilla ja remouladella
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
1 kg paahtopaistia, raaka
Suolaa ja mustapippuria myllystä
Marinadi:
0,5 dl Mrs Cheng’s Mushroom soijakastiketta
1 dl balsamiviinietikkaa
2 rkl juoksevaa hunajaa
1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
1 rkl inkivääriä, hienoksi raastettuna
Tarjoiluun:
Remouladekastiketta
Paahdettua sipulia
Punasipulia
Ruisleipää
Voita
Valmistus
Mausta paahtopaisti kauttaaltaan suolalla ja mustapippurilla. Laita se uunivuokaan ja paista 125 asteessa noin 60–90 minuuttia.
Seuraa sisälämpötilaa ja ota liha uunista, kun se saavuttaa 58 astetta ytimestä. Laita lämmin liha pakastuspussiin.
Sekoita marinadin ainekset ja kaada pussiin lihan päälle. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään 1, mielellään 2 vuorokautta ennen kuin leikkaat ohuiksi viipaleiksi ja tarjoilet leipien päällä.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.