Puhdista ja leikkaa kananmaksa noin 1 x 1 cm kokoisiksi paloiksi. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Paista maksaa noin 1 rkl voissa keskilämmöllä 2–3 minuuttia.
Laske lämpöä ja lisää sipuli, paista vielä 2 minuuttia.
Lisää soijakastike ja anna kiehua muutama minuutti.
Anna jäähtyä ja soseuta tasaiseksi massaksi. Lisää voi ja jatka sekoittamista vielä minuutin ajan.
Vuoraa pitkänomainen vuoka kelmulla ja voitele kevyesti öljyllä. Painele massa vuokaan ilman ilmakuplia ja peitä kelmulla. Anna jähmettyä jääkaapissa yön yli.
Sekoita sokeri, viinietikka ja seesamiöljy pienessä kulhossa. Viipaloi kurkku ohuiksi ja laita liemeen. Anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin ajan ennen tarjoilua.
Levitä voita ruisleivälle ja lisää päälle patee, kurkkua, sieniä ja punasipulia.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.