4 annosta

Voileipä maksapateella ja aasialaisella kurkulla

Ainesosat

Kananmaksapatee:
400 g tuoretta kananmaksaa
2 rkl salottisipulia, hienonnettuna
1 rkl tuoretta inkivääriä, hienonnettuna
3 rkl Mrs Cheng’s japanilaista soijakastiketta
350 g voita, huoneenlämpöistä
Suolaa ja valkopippuria
Aasialainen kurkku:
0,5 kurkkua
1 rkl sokeria
3 rkl riisiviinietikkaa
1 tl seesamiöljyä
Tarjoiluun:
Ruisleipää
Piklattua punasipulia
Raakoja herkkusieniä

Valmistus

  • Puhdista ja leikkaa kananmaksa noin 1 x 1 cm kokoisiksi paloiksi. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
  • Paista maksaa noin 1 rkl voissa keskilämmöllä 2–3 minuuttia.
  • Laske lämpöä ja lisää sipuli, paista vielä 2 minuuttia.
  • Lisää soijakastike ja anna kiehua muutama minuutti.
  • Anna jäähtyä ja soseuta tasaiseksi massaksi. Lisää voi ja jatka sekoittamista vielä minuutin ajan.
  • Vuoraa pitkänomainen vuoka kelmulla ja voitele kevyesti öljyllä. Painele massa vuokaan ilman ilmakuplia ja peitä kelmulla. Anna jähmettyä jääkaapissa yön yli.
  • Sekoita sokeri, viinietikka ja seesamiöljy pienessä kulhossa. Viipaloi kurkku ohuiksi ja laita liemeen. Anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin ajan ennen tarjoilua.
  • Levitä voita ruisleivälle ja lisää päälle patee, kurkkua, sieniä ja punasipulia.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.