Valmistus
Valmistusohje
- Kaada 200 ml vettä kattilaan.
- Kun vesi kiehuu, lisää nuudelit, kasvikset ja kana pussista.
- Keitä keskilämmöllä noin 3 minuuttia, sekoita välillä ja irrottele nuudeleita.
- Kun vesi on imeytynyt, lisää Mrs Cheng’s Yakisoba -kastike ja sekoita huolellisesti.
- Nauti!
Säilytä viileässä, kuivassa ja valolta suojattuna.
Lämpötila: +4 °C – +25 °C
Ainesosat
Nuudelit 79% (VEHNÄJAUHO (GLUTEENI), palmuöljy, modifioitu tärkkelys, suola, nostatusaineet (kaliumkarbonaatit, natriumkarbonaatit), maustekastike 17% (SOIJAKASTIKE 4,5% (SOIJA, suola, VEHNÄ (GLUTEENI), vesi), auringonkukkaöljy, sokeri, omenaviinietikka, SOIJAKASTIKEJAUHE 0,7 % (SOIJA, suola, VEHNÄ (GLUTEENI), maltodekstriini), vesi, maltodekstriini, arominvahventeet (E621, E635), glukoosisiirappi, hiivauute, suola, aromit, väri (sokerikulööri), mausteet, musta porkkanamehutiiviste, kurkumauute), kuivatut kasvikset 3,3% (porkkana, purjo, kaali), kuivattu kananliha 0,7%. Saattaa sisältää jäämiä MAIDOSTA, ÄYRIÄISISTÄ, SELLERISTÄ ja SINAPISTA.
Ravintosisältö
Ravintosisältötiedot |
per 100 g |
per 187 g |
energia |
171 kJ / 717 kcal |
385 g / 1619 kJ |
proteiinia |
3,9 g |
9,0 g |
hiilihydraattia |
24 g |
54 g |
joista sokereita |
0,9 g |
2,0 g |
rasvaa |
6,2 g |
14 g |
josta tyydyttyneitä rasvoja |
3,1 g |
7,1 g |
ravintokuitua |
1,6 |
3,7 g |
suolaa |
1,2 g |
2,7 g |
Allergeenit
- Gluteeni
- Soijapavut
- Saattaa sisältää jäämiä MAIDOSTA, ÄYRIÄISISTÄ, SELLERISTÄ ja SINAPISTA.