4 annosta

Okonomyiaki

Ainesosat

3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoa
2,25 dl täysmaitoa
250 g valkokaalia, suikaloituna
2 kevätsipulia, viipaloituna
2 rkl säilykeinkivääriä
100 g pekonia, kuutioituna
Öljyä paistamiseen
Okonomyiaki-kastike:
2 rkl worcesterkastiketta
3 rkl ketsuppia
3 rkl Mrs Cheng’s japanilainen soijakastike
3 rkl vettä
1 rkl raastettua inkivääriä
2 rkl riisiviinietikkaa
2 rkl sokeria
2 rkl maissitärkkelystä

Valmistus

Vatkaa kananmunat, jauho ja maito tasaiseksi taikinaksi. Sekoita joukkoon valkokaali, kevätsipuli, inkivääri ja pekoni. Kuumenna öljy paistinpannussa, paista puolet taikinasta n. 5 minuuttia keskilämmöllä, käännä ja paista 5 minuuttia lisää. Sen jälkeen toista sama lopulle taikinasta.

Okonomyiaki-kastike

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset kattilassa, anna kiehua samalla sekoittaen. Mausta tarvittaessa suolalla, pippurilla ja soijakastikkeella.

 

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.