4 annosta

Turskaa soijalla ja inkiväärillä

Ainesosat

600 g turskan fileetä, nahaton ja ruodoton
2 rkl maissitärkkelystä
1 pala (n. 5 cm) tuoretta inkivääriä
2 kpl kevätsipulia
4 rkl öljyä
Kastike:
4 rkl Mrs Cheng’s Japanilainen soijakastike
4 rkl vettä
2 rkl sokeria
1 tl seesamiöljyä
1 rkl seesaminsiemeniä
1 tl jauhettua valkopippuria
Tarjoiluun 4 annosta vastakeitettyä riisiä

Valmistus

Suikaloi kala sentin paksuisiksi viipaleiksi. Ripottele maissitärkkelys kalan pinnalle, mausta suolalla ja sekoita. Viipaloi kevätsipuli, kuori ja suikaloi inkivääri.

Sekoita kastikkeen ainekset pienessä kulhossa.

Kuumenna öljy paistinpannussa, paista inkivääriä ja kevätsipulia n. 30 sekunnin ajan öljyssä, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita. Nosta inkivääri ja sipuli pannusta ja siirrä ne sivuun.

Siirrä kala paistinpannuun ja paista öljyssä korkealla lämmöllä, kunnes se on kullanruskea ja kauttaaltaan kypsä. Lisää kastike ja anna kiehahtaa. Aseta lopuksi inkivääri ja sipuli päällimmäiseksi. Tarjoile riisin ja lisäksi soijakastikkeen kanssa.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.