4 annosta

Lohitataki seesamiriisin ja päärynän kanssa

Ainesosat

600 g lohifileetä, nahaton ja ruodoton
Marinadi:
0,5 dl Mrs Cheng’s Japanilainen soijakastike
0,5-1 tl seesamiöljyä
1 rkl puristettua sitruunamehua
1 tl hienonnettua valkosipulia
1 tl raastettua inkivääriä
Salaatti:
2 pientä päärynää
1 rkl puristettua sitruunamehua
1 rkl nestemäistä hunajaa
2 kpl salaattisipulia, suikaloitu
Tarjoiluun:
4 annosta vastakeitettyä riisiä
4 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
Sriracha- tai chilimajoneesia

Valmistus

Sekoita marinadin ainekset. Laita lohi marinointipussiin ja annan marinoitua jääkaapissa vähintään 4 tuntia, mutta mielellään yön yli.

Kuori päärynät ja poista siemenkodat. Viipaloi niistä ohuita viipaleita. Mausta ne sitruunalla, hunajalla, salaattisipulilla, mustapippurilla ja suolalla.

Sekoita seesaminsiemenet kypsäksi keitetyn riisin sekaan.

Kuumenna paistinpannu ja paista lohta 30 sekuntia jokaiselta sivulta. Viipaloi lohi ja tarjoile yhdessä riisin, päärynäsalaatin ja chilimajoneesin kanssa.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.