Sekoita Ponzukastikkeen ainekset, ja aseta jääkaappiin odottamaan.
Sekoita marinadin ainekset, laita lihan kanssa marinointipussiin ja anna marinoitua jääkaapissa yön yli.
Nosta liha marinadista ja ruskista joka puolelta. Aseta liha yhdessä marinadin kanssa uunivuokaan. Jälkipaista uunissa 110° toivottuun kypsyysasteeseen. Lisää marinadia lihan päälle paistamisen aikana. Suosittelemme lihan kypsyysasteeksi medium/rare. Käytä apuna paistomittaria. Lopeta paistaminen kun paistomittari näyttää lihan ydinlämpötilaksi 56 astetta.
Anna lihan levähtää paistamisen jälkeen 10 minuuttia ennen viipalointia. Tarjoile liha salaatin päällä yhdessä ponzukastikkeen kanssa.
GB Foods Suomi Oy
PL 241
01510 Vantaa
Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.