Murenna hiiva kädenlämpöiseen veteen. Sekoita joukkoon vehnäjauhot vähän kerrallaan. Anna taikinan kohota liinan alla 2 tuntia. Jaa taikina 15 osaan ja rullaa pyöreiksi palloiksi. Lisää ruokalusikallinen täytettä keskelle taikinapalloa ja viikkaa taikina niin, että täyte peittyy. Anna taikinapallojen levätä n. 15 minuuttia ennen höyrytystä 15-20 minuutin ajan.
Ehdotuksia täytteeksi: maustettua possun- tai kanan jauhelihaa, Mrs Cheng’s Japanilaista soijaa, inkivääriä, valkosipulia, chiliä ja kevätsipulia.
GB Foods Suomi Oy
PL 241
01510 Vantaa
Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.