4 annosta

Kesärullat

Kesärullat osterivinokkailla ovat maukas aasialainen kasvisruoka, jotka voi valmistaa millä täytteillä tahansa. Tarjoile lempidippikastikkeesi kanssa ja nauti!

Ainesosat

12 arkkia riisipaperia
Dippikastike maun mukaan
2 porkkanaa
0,5 kurkkua
2 kevätsipulin vartta
1 keltainen paprika
1 punainen paprika
Salaatti tai versoja, esim. mizunan lehtiä
100 g osterivinokkaita
1 rkl voita
2 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
1 rkl sokeria
3 rkl riisiviinietikkaa
Tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa

Valmistus

  • Sekoita yhteen sokeri ja riisiviinietikka.
  • Raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi ja anna niiden maustua sokeri-riisiviinietikassa n. 30 minuuttia.
  • Pilko osterivinokkaat, paista ne voissa ja lisää lopuksi soija. Anna sienten jäähtyä.
  • Pilko loput vihannekset ja hienonna yrtit.
  • Kastele riisipaperit kylmässä vedessä 30 sekuntia yksi kerrallaan sitä mukaa, kun aloitat uuden rullan. Lisää täytteet ja viikkaa rullaksi.
  • Tarjoile heti jonkin hyvän dippikastikkeen kera.

 

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.