Kesärullat osterivinokkailla ovat maukas aasialainen kasvisruoka, jotka voi valmistaa millä täytteillä tahansa. Tarjoile lempidippikastikkeesi kanssa ja nauti!
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
12 arkkia riisipaperia
Dippikastike maun mukaan
2 porkkanaa
0,5 kurkkua
2 kevätsipulin vartta
1 keltainen paprika
1 punainen paprika
Salaatti tai versoja, esim. mizunan lehtiä
100 g osterivinokkaita
1 rkl voita
2 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
1 rkl sokeria
3 rkl riisiviinietikkaa
Tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa
Valmistus
Sekoita yhteen sokeri ja riisiviinietikka.
Raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi ja anna niiden maustua sokeri-riisiviinietikassa n. 30 minuuttia.
Pilko osterivinokkaat, paista ne voissa ja lisää lopuksi soija. Anna sienten jäähtyä.
Pilko loput vihannekset ja hienonna yrtit.
Kastele riisipaperit kylmässä vedessä 30 sekuntia yksi kerrallaan sitä mukaa, kun aloitat uuden rullan. Lisää täytteet ja viikkaa rullaksi.
Tarjoile heti jonkin hyvän dippikastikkeen kera.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.