Korealaiset lihapullat ovat herkullinen versio perinteisistä lihapullista, joissa maistuu inkivääri ja chili.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
500 g kanan jauhelihaa
1 dl kermaa
4 rkl korppujauhoa
1 rkl valkosipulia hienonnettuna
2 rkl Mrs Cheng's Japanilaista soijaa
2-4 rkl korealaista Gochujang -chilitahnaa
Glaseerauskastike:
1 rkl riisiviinietikkaa
3 rkl mango chutneyta
2 rkl Mrs Cheng's Japanilaista soijaa
1-2 tl tuoretta inkivääriä raasteena
4 annosta keitettyä jasmiiniriisiä
1 pak choi
Valmistus
Valmista ensin glaseerauskastike sekoittamalla kastikkeen ainekset huolellisesti kulhossa.
Sekoita erillisessä isossa kulhossa kerma, valkosipuli, soija, korppujauhot sekä chilitahna.
Lisää kanan jauheliha ja sekoita tasaiseksi lihapullataikinaksi. Anna levätä 30 minuuttia jääkaapissa.
Pyörittele taikinasta pieniä lihapullia, paista ne öljyssä ja lisää lopuksi pannulle glaseerauskastike. Jatka paistamista, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut.
Tarjoile lihapullat pak choin ja riisin kera.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.