4 annosta

Aasialaiset tortillat

Aasialaiset tortillat -reseptissä perinteiset tortillat saavat herkullista aasialaista twistiä soijasta, inkivääristä ja seesaminsiemenistä. Tarjoile yhdessä esimerkiksi chilimajoneesin kanssa.

Ainesosat

4 isoa tortillalettua
rapeaa salaattia, esim. roomansalaattia
öljyä paistamiseen
Jauhelihatäyte:
200 g sika-nauta jauhelihaa
1 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
1 tl seesamiöljyä
1 rkl seesaminsiemeniä
1 rkl tuoretta inkivääriä raasteena
1 rkl valkosipulia hienonnettuna
Porkkanat:
1 tl sokeria
1 tl limen mehua
2 rkl seesaminsiemeniä, valkoisia tai mustia
Maissi:
150 g maissia
1 dl soijamajoneesia

Valmistus

  • Paista jauheliha ja lisää joukkoon loput ainekset. Paista, kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.
  • Sekoita porkkanoiden ainesosat keskenään kulhossa ja mausta limellä ja sokerilla.
  • Levitä tortillaletut leikkuualustalle ja leikkaa yhdestä kohtaa viilto keskelle saakka. Lusikoi päälle jauhelihaa, porkkanaa, salaattia ja maissia soijamajoneesin kanssa.
  • Taittele tortillat ja sivele niihin öljyä. Paista tai grillaa tortillat lämpimiksi ja tarjoa yhdessä hyvän kastikkeen, esim. chilimajoneesin kanssa.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.