Arkiruoan ei tarvitse olla tylsää! Kokeile hauskaa fuusioruokaa: satay-uunimakkaraa, jossa kotiruokien klassikko saa hauskaa uutta makua satay currysta. Viimeistele herkullisilla kasviksilla.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
1-2 lenkkimakkaraa n. 800 g
1 tlk Mrs Cheng's Satay -ateriakastiketta
1 dl pankojauhoja
25 g voita
1 keltainen paprika
1 punainen paprika
1 pak choi
1 punasipuli
Tarjoiluun:
riisiä ja paahdettua sipulia
Valmistus
Pilko kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.
Leikkaa makkaraan viiltoja ja laita se uunivuokaan.
Paista uunissa 225° asteessa 5 minuuttia, niin että makkara halkeaa auki.
Ota vuoka pois uunista, lisää vuokaan kasvikset ja kaada päälle satay-kastike.
Viimeistele levittämällä makkaran päälle pankojauhot ja sivelemällä voi päälle ohuelti.
Laita vuoka takaisin uuniin 20 minuutiksi.
Tarjoile riisin ja paahdetun sipulin kanssa.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.