4 annosta
25 minuuttia

Yaki Onigri parsalla, kananmunalla ja soija-wasabikreemillä

Ainesosat

5 dl keitettyä, kylmää sushiriisiä
3 rkl öljyä
1 nippu parsaa, keitettynä
4 munaa
4 rkl riisiviinietikkaa
Kreemi:
0,75 dl tuorejuustoa
1 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
1-3 tl wasabi-tahnaa
0,5 tl tryffeliöljyä

Valmistus

  • Muotoile jäähtyneestä sushiriisistä kolmikulmaisia litteähköjä ”pihvejä”.
  • Riko kananmunat kolmeen pieneen kuppiin, joissa jokaisessa on 1 rkl riisiviinietikkaa. Anna kananmunien maustua riisiviinietikassa 5 minuuttia.
  • Keitä uppomunat suolalla maustetussa vedessä.
  • Paista sillä välin riisipihvejä, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita.
  • Tarjoile riisi, parsa, muna ja soija-wasabikreemi lämpimiltä lautasilta.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.