Herkullisen hoisin-kastikkeen valmistus onnistuu myös helposti itse – etenkin, kun resepti on hyvä. Kastike sopii monen aasialaisen ruoan kanssa. Kokeile naudanlihan ja bambunversojen tai pekingin ankan kanssa.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
4 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
3 rkl fariinisokeria
1-2 tl seesamiöljyä
1 rkl riisiviinietikkaa
2 rkl maapähkinävoita (sileää)
1 rkl valkosipulia hienonnettuna
2 tl Srirachaa
1 rkl vettä
1 tl maissitärkkelystä
Valmistus
Kaada kaikki ainesosat pieneen kattilaan ja kiehauta samalla sekoittaen. Keitä kasaan.
Siivilöi ja säilytä kastike jääkaapissa.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.