Kaikkiin aasilaisiin keittiöihin kuuluu tulinen öljy. Meidän sichuan-chiliöljymme saa syvän makunsa kanelista, tähtianiksesta, sichuaninpippurista ja chilihiutaleista. Käytä sichuaninöljyä, kun kaipaat lisää potkua ruokaan tai kun vokkaat nuudeleita.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
1 kpl kanelitanko
1 kpl tähtianis
1 tl sichuaninpippuria
1-3 rkl chilihiutaleita
1 kpl kevätsipulia hienonettuna
1 punainen chili ohuina siivuina
1 rkl tuoretta inkivääriä raasteena
2 rkl valkosipulia ohuina siivuina
1 dl maissiöljyä
Valmistus
Laita kaneli, tähtianis, sichuaninpippuri ja öljy pieneen kattilaan.
Kuumenna öljy kuumaksi.
Kaada loput ainekset erilliseen pieneen kulhoon.
Lisää päälle kuuma öljy, sekoita ja laita se sitten jäähtymään.
Säilytä öljy jääkaapissa.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.