Valmista nopea thaikeittiöstä inspiroitunut Tom Kha Gai -tyylinen keitto. Nopeasta valmistusajasta huolimatta on se täynnä makua inkivääristä, valkosipulista ja kookosmaidosta.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
1 rkl öljyä
1 keltasipuli silppuna
1 parsakaali pieninä paloina
400 g kalaa kuutioina, esim. lohta tai turskaa
1 tlk Mrs Cheng's Green Curry -ateriakastiketta
2 dl kookosmaitoa
Tarjoiluun:
Yrttejä, chiliä ja limeä
Valmistus
Kuivaa kalapalat levittämällä ne talouspaperille.
Kuumenna öljy kattilassa.
Kuullota valkosipulia, inkivääriä, sipulia ja parsakaalia muutama minuutti. Lisää ateriakastike ja kookosmaito ja kiehauta.
Lisää kala ja kuumenna uudestaan kiehuvaksi.
Ota kattila liedeltä ja anna sen muhia muutama minuutti niin, että kala on varmasti lämmintä ja tarjoile valmis keitto tuoreiden yrttien, limen ja ohuiden chiliviipaleiden kera.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.