Maukas yhden vuoan ruoka kokonaisella broilerilla ja juureksilla saa silauksen herkullista marinadia, jossa maistuu soija, lime, hunaja ja inkivääri. Tarjoile kylmän crème fraiche -pohjaisen kastikkeen kanssa, joka on maustettu soijalla, limellä, inkiväärillä sekä srirachalla.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
1 kokonainen broileri
800 g juureksia, esim. perunaa, palsternakkaa, porkkanaa
2 kpl sipulia
4 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
4 rkl rypsiöljyä
1 tl hunajaa
1 tl sitruunan mehua
Valmistus
Kuori ja pilko sipulit, juurekset ja perunat ja laita ne uunivuokaan.
Leikkaa broilerista selkäranka ja laita se juuresten päälle.
Sekoita pienessä kulhossa soija, hunaja ja sitruunan mehu, ja sivele se broileriin.
Paista uunissa 175 °C:ssa, kunnes broileri on läpikypsää.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.