Upea ruokalaji, jossa on ankanrintaa ja hoisinkastike, jossa on kirsikoita, tähtianista, maapähkinävoita ja Sriracha-kastikkeen tulisuutta. Tarjoile pac choin, jasmiiniriisin ja kirsikkaisen hoisin-kastikkeen kanssa.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
Kirsikka-hoisin:
4 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
2 kpl kokonaista tähtianista
3 rkl fariinisokeria
1 rkl riisiviinietikkaa
2 rkl maapähkinävoita, sileää
1 rkl valkosipulia hienonnettuna
2 tl Srirachaa
200 g kivettömiä kirsikoita (pakastetut käy)
1 rkl vettä
1 tl maissitärkkelystä
Tarjoiluun:
Jasmiiniriisiä
Valmistus
Paista ankka toivottuun kypsyysasteeseen, anna levätä 10 minuuttia ja leikkaa sen jälkeen ohuiksi siivuiksi.
Puolita pak choit ja upota ne 30 sekunniksi kiehuvaan, kevyesti suolattuun veteen ja valuta.
Lisää kastikkeen ainesosat kattilaan, kuumenna samalla sekoittaen ja hauduta hiljalleen sopivaan koostumukseen.
Nosta ankka lautasille ja lusikoi päälle kastiketta. Tarjoile jasmiiniriisin kera.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.