Tarjoile ylijäänyt joulukinkku ihanissa bao bun -höyrysämpylöissä! Paista kinkku herkullisessa tahmaisessa ja makeassa kastikkeessa ja tarjoile se bao buneissa yhdessä marinoidun punasipulin, pak choin ja majoneesin kanssa. Viimeistele tuoreella korianterilla ja seesaminsiemenillä.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
400 g joulukinkkua viipaleina, ilman rasvaa tai kuorrutusta
2 rkl Thai sweet chili -kastiketta
1 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
1 tl Bong Touch of Taste Kanafondia
1 rkl vettä
1 limen kuori hienona raasteena
1 tl siirappia
1 rkl seesaminsiemeniä
Tarjoiluun:
2 kpl pak choita
1 dl pikkelöityä punasipulia
2 rkl japanilaista majoneesia
8 kpl bao bun -sämpylää
Valmistus
Hienonna pak choit.
Leikkaa kinkku n. 2 x 2 cm paloiksi.
Kaada kaikki glaseerauskastikkeen ainesosat paistinpannulle ja kiehauta.
Lisää kinkku ja kuumenna uudestaan.
Kasta pak choit kiehuvassa vedessä ja anna kuivua talouspaperin päällä.
Lämmitä bao bun -sämpylät pakkauksen ohjeen mukaan.
Asettele kaikki täytteet tarjolle pöydällä niin, että jokainen voi täyttää bao bunit kinkulla, pak choilla, punasipulilla ja majoneesilla.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.