Thaimaalaisittain maustetut katkaravut grillataan nopeasti hiilloksella. Herkullisessa marinadissa maistuu sitruunaruoho, chili ja tuoreet yrtit.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
500 g tuoreita katkrapuja kuorineen
1 kpl sitruunaruohoa hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 limen kuori ja mehu
1 sitruunan mehu
1 mieto punainen chili hienonnettuna
1,5 rkl tuoretta basilikaa
1,5 rkl tuoretta korianteria
1 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
1 rkl sweet chili -kastiketta
1,5 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
1 tl seesamiöljyä
1 rkl rypsiöljyä
sormisuolaa ja mustapippurirouhetta
Valmistus
Murra sitruunaruoho ja hienonna se. Raasta valkosipuli ja limenkuori.
Hienonna chili sekä yrtit. Purista sitruunan sekä limen mehu.
Yhdistä marinadin ainekset.
Kääntele katkarapuja marinadissa ja anna maustua liemessä noin 30 min.
Anna marinadin valua katkaravuista (säästä marinadi) ja laita ne varrastikkuihin.
Grillaa nopeasti hiilloksella. Grillaa muutama minuutti molemmin puolin.
Pirskottele loppumarinadi katkarapujen päälle ennen tarjoamista.
Tarjoa grillatun sitruunan ja jäljelle jääneellä marinadilla maustetun majoneesin seka sekasalaatin kanssa.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.