Ottelun aikana maistuu lautasellinen herkullista wokkia! Wokkaa jauheliha vihannesten, nuudeleiden ja todella herkullisen kastikkeen kanssa. Tarjoile vihreän sipulin ja seesaminsiementen kera.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
1 rkl öljyä
250 g jauhelihaa, kanaa, sianlihaa tai kalkkunaa
1 dl hienonnettuja pähkinöitä tai auringonkukansiemeniä
1 nippu salaattisipulia
1 kpl pieni parsakaali
4 annosta nuudeleita, keitettynä
Kastiketta varten:
4 rkl Mrs Cheng´s japanilaista soijaa
1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
2 rkl seesaminsiemeniä
3 rkl fariinisokeria
1 rkl riisiviinietikkaa
2 rkl maapähkinävoita, sileä
1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
1 rkl vettä
1 tl maissitärkkelystä
Valmistus
Sekoita kastikkeen ainekset kattilassa, kuumenna kiehuvaksi ja nosta sivuun.
Leikkaa parsakaali pieniksi paloiksi. Viipaloi salaattisipuli ohueksi suikaleeksi, erottele sipulista valkoinen ja vihreä osa.
Kuumenna öljy pannussa ja paista jauheliha yhdessä parsakaalin kanssa. Kaada mahdollinen rasva pois.
Sekoita kastike joukkoon ja anna kiehua, lisää joukkoon nuudelit, hienonnetut pähkinät tai auringonkukansiemenet ja salaattisipulin valkoiset osat.
Koristele annos ripottelemalla pinnalle salaattisipulin vihreät osat hiukan seesaminsiemeniä.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.