Mausteiset munanpuolikkaat, joissa keltuainen on maustettu Tabascolla, paprikalla ja dijonilla. Saat näistä erityisen kauniita tarjottavia mikäli käytät teemunia. Siinä kananmuna on saanut kauniin marmoroinnin kun niitä on keitetty teenlehtien kanssa.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
8 kananmunaa
3 rkl majoneesia
1 tl dijon-sinappia
Muutama tippa Tabascoa
Muutama tippa omenaviinietikkaa
Suolaa
Mustapippuria
Koristeeksi paprikajauhetta
Valmistus
Kuori ja halkaise keitetyt kananmunat. (Tee munat)
Ota munankeltuaiset varovasti pois ja soseuta ne majoneesin, sinapin, Tabascon ja etikan kanssa.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Lusikoi täyte valkuaisen päälle ja koristele paprikajauheella.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.