Upeaa merellistä hampurilaista on vaikea vastustaa! Marinoitua ja grillattua tonnikalaa, joka on leikattu ohuiksi viipaleiksi ja jonka mukana on maukkaita kasviksia ja maukasta sämpylää. Tarjoile bataattiranskalaisten, soijamajoneesin, wasabi-majoneesin ja limen kanssa.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
400g tuoretta tonnikalaa 1-2 cm paksuina viipaleina
4 kpl briossi sämpylää
Marinadi:
1 rkl raastettua inkivääriä
1 rkl raastettua valkosipulia
1 tl limemehua
2 rkl Mrs Cheng´s japanilaista soijaa
1 rkl öljyä
1-3 mm chilihiutaleita
Tarjoilua varten:
Bataattiranskalaiset
Soijamajoneesi
Majoneesia wasabilla
Lime
Salaattivihanneksia, kuten salaattia, tomaattia, salaattisipulia ja punasipulia
Valmistus
Sekoita marinadin ainekset keskenään ja nosta tonnikalan marinoitumaan. Anna marinoitua n.4 tuntia.
Valuta tonnikala ja sitten sivele pinta öljyllä ja grillaa haluttuun kypsyyteen.
Paahda sämpylät.
Anna tonnikalan levätä muutaman minuutin ajan ennen leikkaamista. Leikkaa se sitten ohuiksi viipaleiksi.
Kokoa maistuvat hampurilaiset ja tarjoile heti.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.