4 annosta

Mrs Cheng´sin kuumat ravut

Mikset kokeilisi jotain uutta rapujuhliin- wokkaa Mrs Cheng’s Red currylla maustetut rapusi ja tarjoa ravut tuoreen leivän ja limen kanssa.

Ainesosat

2 rasiaa keitettyä rapuja kuorineen
1 tölkki Mrs Cheng´sin punaista currya
Limen viipaleita
Marinadi:
1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
1 rkl tuoretta inkivääriä, hienonnettuna
2 kpl punaista chiliä, viipaloituna
2 rkl limemehua
2 rkl Mrs Cheng´sin japanilaista soijaa
1 dl öljyä
Tarjoilua varten:
leipää

Valmistus

  1. Huuhtele ravut nopeasti ja valuta ne sitten kunnolla.
  2. Sekoita marinadi ja pyörittele ravut siinä ja anna marinoitua 1 tunti. Kääntele rapuja välillä.
  3. Laita wok-pannu kuumenemaan ja kun se on todella kuuma, lisää ravut.
  4. Anna niiden paistua noin 5 minuuttia, samalla sekoitellen niitä.
  5. Kaada joukkoon curry ja anna kiehua.
  6. Tarjoa ravut lämpimänä leivän ja limen kera.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.