Moules Frites aasialaisella vivahteella jossa makua vihreästä currysta. Tarjoile juuri kypsennettynä ranskalaisten ja soijamajoneesin kanssa.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
1 kg sinisimpukoita
1 rkl öljyä
0,5 dl hienonnettua salottisipulia
2 rkl hienonnettua valkosipulia
2 dl valkoviiniä
1 tölkki rouva Mrs Cheng's Green Curryä
1 nippu tuoretta korianteria hienonnettuna
Lisukkeet:
Ranskanperunat
Soijamajoneesi
Tuoreita korianterin tai persiljan lehtiä
Valmistus
Pese simpukat, poista parta ja napauta simpukoita tarkistaaksesi, ovatko ne kaikki elossa. Hävitä simpukat, jotka eivät sulkeudu.
Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä muutama minuutti, nostele joukkoon simpukat ja kaada päälle viini. Anna kiehua muutama minuutti korkealla lämmöllä kannen alla. Ravista kattilaa säännöllisin väliajoin, jotta simpukat kypsyvät tasaisesti.
Sekoita joukkoon Mrs Cheng´sin Vihreä Curry ja anna kypsyä vielä muutama minuutti ilman kantta.
Ripottele päälle korianteria ja tarjoile heti muiden lisukkeiden kanssa.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.