4 annosta
30 minuuttia

Grillatut kampasimpukat nuudeleiden ja Sichuanöljyn kanssa

Täydellinen alkuruoka: grillatut kampasimpukat nuudeleiden, parsan, punaisen chilin, kevätsipulin, japanilaisen soijakastikkeen kanssa, viimeistelynä tilkka Mrs. Cheng’s Sichuan-chiliöljyä!

Ainesosat

4 isoa tai 8 pientä kampasimpukkaa
50 g nuudeleita
1 rkl Mrs Cheng’s japanilaista soijaa
4 parsaa
2-4 msk Mrs Cheng’s Sichuan-chiliöljyä, katso linkki ohjeessa
1 punainen chili
1 kevätsipuli

Valmistus

  1. Viipaloi chili ja kevätsipuli ohuiksi viipaleiksi ja laita ne jääveteen. 
  2. Keitä parsoja 30 sekuntia ja halkaise ne sitten kauniiksi paloiksi. 
  3. Keitä nuudelit ja mausta ne japanilaisella soijakastikkeella. 
  4. Grillaa kampasimpukoita ja aseta ne kuorille tai kulhoihin yhdessä nuudeleiden, kevätsipulin, chilin ja parsojen kanssa. 
  5. Tarjoa Mrs Cheng’s Sichuan-chiliöljyn kanssa (linkki ohjeeseen) 

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.