Grillatut kampasimpukat nuudeleiden ja Sichuanöljyn kanssa
Täydellinen alkuruoka: grillatut kampasimpukat nuudeleiden, parsan, punaisen chilin, kevätsipulin, japanilaisen soijakastikkeen kanssa, viimeistelynä tilkka Mrs. Cheng’s Sichuan-chiliöljyä!
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
4 isoa tai 8 pientä kampasimpukkaa
50 g nuudeleita
1 rkl Mrs Cheng’s japanilaista soijaa
4 parsaa
2-4 msk Mrs Cheng’s Sichuan-chiliöljyä, katso linkki ohjeessa
1 punainen chili
1 kevätsipuli
Valmistus
Viipaloi chili ja kevätsipuli ohuiksi viipaleiksi ja laita ne jääveteen.
Keitä parsoja 30 sekuntia ja halkaise ne sitten kauniiksi paloiksi.
Keitä nuudelit ja mausta ne japanilaisella soijakastikkeella.
Grillaa kampasimpukoita ja aseta ne kuorille tai kulhoihin yhdessä nuudeleiden, kevätsipulin, chilin ja parsojen kanssa.
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.