Klassinen katkarapuleipä, mutta aasialaisella vivahteella! Koristellaan merilevähiutaleilla, korianterilla ja limellä.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
1 annos majoneesia, katso linkki ohjeessa
200 g valutettuja, kuorittuja katkarapuja
4 viipaletta paahtoleipää
2 rkl voita
4 rapeaa salaatinlehteä
4 rkl nori-merilevähiutaleita
Limelohkoja
Korianteria tai sileälehtistä persiljaa
Valmistus
Valmista majoneesi (katso ohje) ja laita jääkaappiin.
Hienonna katkaravut ja laita ne kulhoon, lisää 6 rkl majoneesia ja sekoita.
Paista leivät voissa ja aseta ne lautasille.
Lisää salaatinlehdet leivän päälle ja lusikoi päälle katkarapuseos.
Ripottele päälle merilevähiutaleita ja korianteria, ja tarjoile limen kera.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.