4 annosta
10 minuuttia

Soija-seesamimajoneesi

Ainesosat

2 kpl kananmunan keltuaista
1 rkl dijon-sinappia
2 tl vaaleaa viinietikkaa
1 tl seesamiöljyä
1 rkl seesaminsiemeniä, jauhettuja tai morttelissa murskattuja
3 dl rypsiöljyä
3-4 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa

Valmistus

  1. Kiehauta soija kattilassa kunnes jäljellä on puolet. Anna sen jälkeen soijan jäähtyä.
  2. Sekoita keskenään kulhossa kananmunan keltuaiset, dijon-sinappi, seesaminsiemenet ja etikka. Vatkaa joukkoon öljy ohuena virtana.
  3. Lisää joukkoon soija vähän kerrallaan, tarkistaen välillä makua. Lisää, kunnes maku ja suolaisuus ovat kohdillaan.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.