Aasialaiset tortillat -reseptissä perinteiset tortillat saavat herkullista aasialaista twistiä soijasta, inkivääristä ja seesaminsiemenistä. Tarjoile yhdessä esimerkiksi chilimajoneesin kanssa.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
4 isoa tortillalettua
rapeaa salaattia, esim. roomansalaattia
öljyä paistamiseen
Jauhelihatäyte:
200 g sika-nauta jauhelihaa
1 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
1 tl seesamiöljyä
1 rkl seesaminsiemeniä
1 rkl tuoretta inkivääriä raasteena
1 rkl valkosipulia hienonnettuna
Porkkanat:
1 tl sokeria
1 tl limen mehua
2 rkl seesaminsiemeniä, valkoisia tai mustia
Maissi:
150 g maissia
1 dl soijamajoneesia
Valmistus
Paista jauheliha ja lisää joukkoon loput ainekset. Paista, kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.
Sekoita porkkanoiden ainesosat keskenään kulhossa ja mausta limellä ja sokerilla.
Levitä tortillaletut leikkuualustalle ja leikkaa yhdestä kohtaa viilto keskelle saakka. Lusikoi päälle jauhelihaa, porkkanaa, salaattia ja maissia soijamajoneesin kanssa.
Taittele tortillat ja sivele niihin öljyä. Paista tai grillaa tortillat lämpimiksi ja tarjoa yhdessä hyvän kastikkeen, esim. chilimajoneesin kanssa.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.