Anjovismaustetut osterivinokkaat

Jouluinen sienisalaatti osterivinokkaista ja anjoviksesta

Ainesosat

500 g osterivinokkaita
50 g voita tai vegaanista ruoanlaittoon sopivaa rasvaa
0,5 dl Mrs Cheng's Japanilaista soijaa
1 dl vettä
0,5 dl etikkaa (esim. riisiviinietikka, valkoviinietikka, omenaviinietikka...)
1 tl suolaa
1 dl sokeria
0,5 rkl rouhittua maustepippuria
1 rkl rouhittua mustapippuria
2 tl jauhettua mausteneilikkaa
1 rkl oreganoa
5 laakerinlehteä

Valmistus

1 iso purkki

Revi osterivinokkaat suikaleiksi. Paista voissa hiljalleen muutama minuutti ja lisää joukkoon loput ainesosat. Keitä miedolla lämmöllä  muutama minuutti ja laita sitten kaikki lasipurkkiin tai astiaan. Anna jäähtyä ja säilytä sitten jääkaapissa.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.