4 annosta

Banh Mi

Ainesosat

4 minipatonkia
1 dl sriracha-majoneesia
4 salaatinlehteä
1 ruukku tuoretta korianteria
Suikaloitu salaattisipuli
Viipaloitu kurkku
Sian niska:
500 g sian niskaa
2 rkl tuoretta inkivääriä, raastettuna
2 rkl valkosipulia, raastettuna
2 rkl Japanilainen soijakastike
1 rkl öljyä

Valmistus

Mausta liha inkiväärillä, valkosipulilla, öljyllä ja soijakastikkeella. Lisää suolaa ja mustapippuria. Aseta uunivuokaan, peitä alumiinifoliolla ja paista uunissa, n. 125°, n. 3 tuntia kunnes liha on täysin mureaa.

Halkaise patongit ja paahda niitä kuivassa paistinpannussa. Levitä päälle majoneesi, salaatinlehdet, liha ja vihannekset. Lisää lopuksi korianteri.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.