4 annosta

Banh Mi

Ainesosat

4 minipatonkia
1 dl sriracha-majoneesia
4 salaatinlehteä
1 ruukku tuoretta korianteria
Suikaloitu salaattisipuli
Viipaloitu kurkku
Sian niska:
500 g sian niskaa
2 rkl tuoretta inkivääriä, raastettuna
2 rkl valkosipulia, raastettuna
2 rkl Japanilainen soijakastike
1 rkl öljyä

Valmistus

Mausta liha inkiväärillä, valkosipulilla, öljyllä ja soijakastikkeella. Lisää suolaa ja mustapippuria. Aseta uunivuokaan, peitä alumiinifoliolla ja paista uunissa, n. 125°, n. 3 tuntia kunnes liha on täysin mureaa.

Halkaise patongit ja paahda niitä kuivassa paistinpannussa. Levitä päälle majoneesi, salaatinlehdet, liha ja vihannekset. Lisää lopuksi korianteri.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Valitsemalla “hyväksyn evästeet” osoitat hyväksyväsi evästeiden ja vastaavien teknologioiden käytön.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.